ĆORIĆ OTVORIO HRVATSKOJ PUT PREMA POLUFINALU: / 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu, nisam mogao igrati loše pred ovakvom publikom'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatska je slavila protiv Kanade i u četvrtfinalu će biti domaćin Kazahstanu, s kojim bi trebali iamti lakši posao.

4.2.2018.
16:43
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Po četvrti put u karijeri Borna Ćorić je osvojio pobjednički bod za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju svladavši u nedjelju u osječkom Gradskom vrtu 18-godišnjeg Denisa Shapovalova sa 6-4, 6-4, 6-4, čime je Hrvatska s 3-1 nadigrala Kanadu i plasirala se u četvrtfinale Davis Cupa, u kojem će početkom travnja ugostiti Kazahstan.

Image
HRVATSKA IZBORILA ČETVRTFINALE DAVIS CUPA: /

Fenomenalni Ćorić pomeo Shapovalova i osigurao ukupnu pobjedu!

Image
HRVATSKA IZBORILA ČETVRTFINALE DAVIS CUPA: /

Fenomenalni Ćorić pomeo Shapovalova i osigurao ukupnu pobjedu!

"Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Jednostavno nisam mogao igrati loše pred ovakvom publikom. Posljednjih tjedan dana odlično sam trenirao i vratio samopouzdanje s ove dvije pobjede što će mi dobro doći u nastavku sezone”, prva je reakcija Borne Ćorića za službenu televiziju Davis Cupa. Nakon toga tenisač je stao i pred kamere HRT-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Sjajan meč

"Bio je ovo sjajan meč. Odigrao sam gotovo bez greške. Osjećam se fantastično i publika je bila fantastična. Stvarno sam odlično servirao i to mi je jako važno jer sam na tome dosta radio", poručio je hrvatski tenisač. Osvrnuo se i na promjene u svom timu. Odnedavno mu je trener glasoviti Ricardo Piatti, a novi menadžer Ivan Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam odličan tim, odlično se slažemo. Sve se posložilo i sada je sve na meni. Cilj mi je biti zdrav. Zapostavio sam svoj napredak i želim biti u top 25 ili 20", jasan je Ćorić.

Hrvatska će u četvrtfinalu biti domaćin Kazahstanu. Spominje se da bi se mečevi mogli igrati u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svejedno mi je gdje ćemo igrati. Ja se mogu prilagoditi", završio je.

Krajan presretan

Izbornik Željko Krajan bio je oduševljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dramu smo izgleda potrošili jučer. Borna nije dao šansu Shapovalovu i onda se možeš malo opustiti na reternu. Odličan meč i jako je pametno odigrao Borna. Shapovalov je jako mlad, još ima rupa u igri i Borna je to dobro iskoristio. Servis mu je bio na stvarno visokoj razini, to mu je stvarno veliko oružje, rekao je Krajan.

"I Borna i Denis su budućnost tenisa, vjerujem da će njih dvojica u sljedećih 10-15 godina odigrati 15-20 mečeva međusobno, vjerujem u završnicama turnira. Kazahstan? Nije atraktivan po imenima, ali u Davis Cupu igraju iznad svojih mogućnosti i kod kuće igraju na vrlo brzoj podlozi, koja im najviše odgovara, pa ćemo vjerojatno izabrati zemlju", zaključio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo