Čilić kao od šale pomeo s terena Ivana Ljubičića!

8.10.2011.
13:19
VOYO logo

Hrvatski polufinale ATP turnira u Pekingu otišao je, po prvi puta, na stranu mlađeg tenisača. Marin Čilić slavio je sa 6:4, 6:3 protiv Ivana Ljubičića, te ostvario tek prvu pobjedu u trećem međusobnom susretu.

Čilić je u prvom setu imao više prilika za oduzimanje servisa, te je nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja ipak to uspio učiniti u devetom gemu, iako je Ljubo u tom servis-gemu imao 30-15. Nakon toga Čilić je lakoćom zaključio prvi set svojim servisom za konačnih 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set je bolje otvorio iskusniji Ljubičić koji je u prvom servis-gemu Čilića stigao do dvije break-prilike, međutim bez realizacije. Nakon što je to propustio Čilić je u petom gemu drugog seta, ponovno nakon što je Ljubičić imao 30-15, napravio break koji se pokazao kao ključni. Do kraja seta Međugorac je uspio još jednom oduzeti servis Ljubičiću i to kod rezultata 5:3, što je ujedno značilo i meč, te prvu pobjedu nad Ljubičićem. Čilić će u finalu igrati protiv boljeg iz susreta prvog nositelja, Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge, i trećeg nositelja, Čeha Tomaša Berdycha.

Marin Čilić i Ivan Ljubičić nisu se uspjeli plasirati u finale parova teniskog ATP turnira u kineskom gradu Pekingu. Bolja od njih bila je švedsko-rumunjska kombinacija Lindstedt-Tecau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnici su se ipak pokazali za nijansu prejaki, te su slavili rezultatom 6:4, 6:7(9), 10:6.

Iako je u cijelom susretu švedsko-rumunjska kombinacija uspjela doći do jedne jedine break-lopte, a naš par do njih čak osam, ipak su Lindstedt i Tecau bili ti koji su napravili jedini break u cijelome meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubičić i Čilić osvojili su više poena na protivnički servis i u prvom i u drugom setu, ali u super tie-breaku trećeg seta nisu uspjeli otkinut nijedan poen švedsko-rumunjskoj kombinaciji, dok su oni to našem paru napravili u dva navrata.

Konačni reazultat super tie-breaka bio je 10:6 u korist Lindstedta i Tecaua, koji će u finalu zaigrati protiv srbijansko-francuske kombinacije Llodra-Zimonjić koja je također s 2:1 bila bolja od Amerikanaca, braće Bryan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110070272006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo