Marin je BMW Z4 nažalost ipak ostavio Nijemcima!

Za Marina Čilića 13. finale u karijeri ipak nije bio sretan. U završnom dvoboju na turniru u Münchenu poražen je od domaćeg tenisača Philippa Kohlschreibera sa 6:7(8),3:6.

6.5.2012.
17:43
VOYO logo

Bio je to Čilićev peti poraz u dvobojima s istim tenisačem (uz tri pobjede) i BMW Z4 je, na žalost, ostao Nijemcima. Marin će se u Bavarskoj morati zadovoljiti sa 150 ATP bodova (koji će ga malo ipak pogurati na ATP listi) i 37.860 eura. Ključan je čini se bio prvi set u kojemu Čilića nije služio prvi servis (samo 30 posto) i prilično se mučio. Propustio je dvije set-lopte pri vodstvu od 5:4, ali na suparnikov servis.

U tie-breaku je najprije spasio dvije set-lopte (Kohlschreiber je pri vodstvu od 6:4 napravio dvostruku pogrešku) a potom je Čilić pri vodstvu od 7:6 i 8:7 prosuo još dvije set-lopte od kojih je posljednja bila na njegov servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je Čilić imao čak osam prilika za oduzimanje suparnikova servisa, ali iskoristio je samo jednu. S druge strane Nijemac je bio mnogo racionalniji: imao je dvije prilike za break i obje je iskoristio. I tako je uz auto zaradio još i 250 ATP bodova. Ivo Karlović zaustavljen je već na startu bogatog turnira u Madridu iz kategorije Masters 1000. U prvom je kolu poražen od Rusa Nikolaja Davidenka sa 6:7 (4), 3:6 za sat i 27 minuta igre. Iako je pogodio 15 asova i i imao šest prilika za break (od kojih nije iskoristio niti jednu), Karlo se teško nosio s neugodnim Rusom s kojim je, eto, doživio i šesti poraz uza samo jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo