VALJDA JE U PRAVU / Carlos Alcaraz odgovorio Đokoviću: 'To što je Novak rekao je ludo...'

Image

Nakon poraza u finalu Đoković je sipao komplimente na račun sjajnog Alcaraza

17.7.2023.
9:02
VOYO logo

Španjolski tenisač Carlos Alcaraz osvojio je Wimbledon nakon što je u finalu nakon skoro pet sati igre svladao Srbina Novaka Đokovića s 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4. Alcaraz je došao do drugog grand-slam naslova nakon osvajanja US Opena lani, a osvetio se Đokoviću za poraz u polufinalu Roland Garrosa u svibnju, kada ga je, prema vlastitom priznanju, "uništila velika trema i nervoza". Protiv Đokovića sada vodi s 2-1 u međusobnim srazovima.

Image
OGROMNA LOVA /

Evo koliko je Alcaraz zaradio pobjedom nad Đokovićem i osvajanjem Wimbledona

Image
OGROMNA LOVA /

Evo koliko je Alcaraz zaradio pobjedom nad Đokovićem i osvajanjem Wimbledona

Španjolski tenisač ovime je postao najmlađi pobjednik Wimbledona još od 1986. godine, kada je trofej podignuo tada 18-godišnji Boris Becker.  Đoković, s druge strane, nije uspio doći do 24. Grand Slam titule, te je propustio izjednačiti apsolutni teniski rekord jer je 24 grand-slama osvojila Margaret Court, u rasponu od 1960. do 1973. godine. Đoković se nije uspio izjednačiti i po broju naslova u Wimbledonu s Federerom, koji ima osam naslova, a Đoković je ostao na sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza u finalu Đoković je sipao komplimente na račun sjajnog Alcaraza.

" Ljudi su unazad godinu dana govorili da Alcaraz u sebi posjeduje elemente RogeraRafe i mene. Moram se složiti s tim, mislim da čovjek doslovno posjeduje ono najbolje od nas trojice", rekao je, između ostaloga, a ubrzo mu je stigao i odgovor mladog Španjolca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što je Novak rekao je ludo, ali ja sebe smatram kompletnim tenisačem. Mislim da imam dobre udarce, fizičku i mentalnu snagu da se borim u ovakvim situacijama. Ne znam, vjerojatno je u pravu, ali ne želim razmišljati o tome. Želim misliti da sam samo Carlos Alcaraz, ali vjerojatno imam dijelove igre svakog od tih fantastičnih igrača", poručio je Alcaraz.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Ivanišević ekskluzivno za RTL otkrio tajnu uspjeha Đokovića i progovorio o njihovim svađama na terenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo