'NOVAK JE U ŠOKU' / Đokovićev bivši trener otkrio kako stoje stvari: 'Čuo sam se s njim. Nije nikad bio u goroj poziciji'

Image
Foto: Profimedia

Australska vlada najavila je da razmišlja o posezanju za diskrecijskim pravom da, unatoč sudskoj odluci, ukine Đokovićevu vizu

12.1.2022.
10:12
Profimedia

Iako mu je nedavno odobren ulazak u Australiju, još uvijek traje neizvjesnost oko toga hoće li prvi tenisač svijeta Novak Đoković zaigrati i braniti naslov na Australian openu.

Image
ISTRAGA SE ŠIRI /

Iskrsnuo ogroman problem za Novaka Đokovića: Prijeti mu zatvorska kazna od pet godina, a za sve je kriva njegova isprika?

Image
ISTRAGA SE ŠIRI /

Iskrsnuo ogroman problem za Novaka Đokovića: Prijeti mu zatvorska kazna od pet godina, a za sve je kriva njegova isprika?

Đoković se sada u Australiji nalazi na slobodi te se priprema za sudjelovanje na Australian Openu. No australska vlada najavila je da razmišlja o posezanju za diskrecijskim pravom da, unatoč sudskoj odluci, ukine Đokovićevu vizu.

Legendarni njemački tenisač Boris Becker (54), bivši Đokovićev trener, otkrio je za BBC Breakfast da je razgovarao s Novakom i prepričao kako je to izgledalo.

Image
Foto: Profimedia

Novak Đoković i Boris Becker

"Pričao sam s njim, čestitao sam mu, a on mi je zahvalio na podršci. No, i dalje je u šoku zbog posljednjih dana. Njegov duh je sve bolje, trenirao je... Možda se nećete složiti sa svime što Novak radi, ali morate ga poštivati", rekao je pa otkrio da je pred srpskim tenisačem nikad teži zadatak na Grand Slamovima:

"Ne vjerujem da je ikada bio u goroj poziciji. Siguran sam da će biti zvižduka, ali Novak je navikao na to."

"Publici će s njim biti teško, ali prihvatit će ga sa svakim novim mečom. Činjenica je da će mu prvi tjedan biti teško", poručio je Becker.

Australian Open pratite na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama