Rijetko viđeno u muškom tenisu: Uporni Međugorac izludio navijače!

S Ivanom Dodogom u zadnje je vrijeme sve moguće. Hrvatski tenisač i kum Marina Čilića na rijetko je viđen način izborio 2.

21.10.2014.
19:16
VOYO logo

Bio je to još jedan dvoboj u kojem je Dodig imao dobiven meč i umalo ispustio pobjedu. Hrvatski Davis Cup reprezentativac je vodio 6-4, 5-1, ali je Švicarac uspio nadoknaditi dva breaka zaostatka i izboriti tie-break drugog seta. Dodig je i u tie-breaku poveo 6-2, ali je Chiudinelli spasio četiri meč-lopte te još jednu kod 7-6 za hrvatskog tenisača.

S još dva poena Švicarac je izborio treći set u kojem je poveo s 2-0 i imao još dvije prilike za dvostruki break. Dodig je u četvrtom gemu nadoknadio zaostatak, a u desetom stigao do nove meč-lopte. Ovu priliku hrvatski tenisač nije propustio pa je nakon dva sata i 51 minute stigao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig će u 2. kolu igrati protiv 28. tenisača svijeta, Belgijca Davida Goffina.

Nakon Ivana Dodiga i Ivo Karlović je ubilježio pobjedu u 1. kolu ATP turnira u Baselu svladavši Čeha Lukaša Rosola s 7-6 (4), 6-3 za 67 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović, 31. na ATP ljestvici, nije Rosolu, koji je ispred njega, na 30. mjestu, ponudio niti jednu priliku za break, a Zagrepčanin je za Rosola imao večeras posve neuhvatljiv servis. Ivo je odservirao 22 asa i samo jednu dvostruku pogrešku u zadnjem gemu kod meč-lopte, dok je Rosol imao po sedam aseva i dvostrukih pogrešaka. Karlović je jedini break u meču napravio kod 3-2 u drugom setu i potom lako došao do druge pobjede na Čehom, kojeg je pobijedio i 2011. u Dohi.

Karlovića u 2. kolu Basela igrati protiv Francuza Kennya de Scheppera, 119. na svijetu koji se u glavni turnir probio iz kvalifikacija. Igrali su samo jednom, prije dvije godine u Metzu i slavio je Karlović u dva tie-breaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska tenisačica Caroline Wozniacki svladala je u prvom susretu Bijele skupine WTA Mastersa u Singapuru drugu igračicu svijeta Ruskinju Mariju Šarapovu s 7-6 (7/4), 6-7 (5/7), 6-2.

Bio je to jedan od najdužih dvoboja sezone koji je trajao čak tri sata i 13 minuta, u kojem je Dankinja dobila prvi set u "tie-breaku", izgubila neizvjestan drugi set također u "tie-breaku", a u trećem slomila Šarapovu. Ruskinja je u ovom dvoboju imala čak 15 dvostrukih pogrešaka pri servisu, od čega čak devet u prvom setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini Čehinja Petra Kvitova izgubila je od Poljakinje Agnieszke Radwanske s neočekivano 'glatkih' 6:2, 6:3.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo