TALIJANSKI NOVINAR NAPAO JUVE ZBOG MANDŽUKIĆA: / 'Pokazali su manjak poštovanja prema Hrvatu...'

Image
Foto: Screenshot

Bivši Vatreni u siječnju će preseliti u drugi klub

20.11.2019.
19:41
Screenshot
VOYO logo

Manjak poštovanja od strane Juventusa otvorio je put Mariju Mandžukiću za odlazak iz kluba, glasi naslov teksta urednika Calciomeracta AndreaDistasa u kojem se osvrnuo na aktualna događanja oko bivšeg Vatrenog.

"Prije samo 18 mjeseci stvari su izgledale u potpunosti drugačije za napadača Marija Mandžukića. Igrao je u finalu Svjetskog prvenstva, a bio je u prvotimac Juvea pod Allegrijem. Međutim, sve se promijenilo dolaskom Maurizija Sarrija, koji jednostavno nije dao priliku bivšem napadaču Bayerna da pokaže što može", piše Talijan i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus reacts during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434975871, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

"Hrvat je ljetos odbio nekoliko ponuda kako bi probao spasiti karijeru u Torinu, ali ništa nije moglo uvjeriti bivšeg trenera Chelseaja da promijeni svoje mišljenje zbog čega se čini da je došao Mandžukićev kraj u Juveu. No, napadač još uvijek smatra da ima puno toga za ponuditi klubovima koji se natječu na vrhunskoj razini. Zbog toga su Manchester United i Borussia Dortmund zainteresirani za usluge 33-godišnjaka i žele ga dovesti u siječnju", navodi.

"Kako stoje stvari, ne bi bilo pogrešno reći da je Juve pokazao manjak poštovanja prema njemu što je otvorilo put njegova transfera usred sezone", završava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo