TAJNOVITI ČAČIĆ ZAINTRIGIRAO ŠPANJOLCE: / 'Hoće li Modrić igrati? Vidjet ćemo...'

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Hrvatsku reprezentaciju u utorak čeka posljednja utakmica grupne faze Europskog prvenstva. Protivnik je najteži - Španjolska, aktualni prvak Europe.

20.6.2016.
20:21
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

Povodom toga pred novinare je stao izbornik Ante Čačić.

Okupljene je zanimala situacija s Lukom Modrićem i ostalim igračima koji su imali zdravstvenih potegoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Magnetska rezonanca je pokazala da nema rupture, a hoće li nastupiti to ćemo još vidjeti. Ćorluka mi je vrlo važan igrač i vidjet ćemo", kazao je Čačać. Posebno je izrazio zadovoljstvo Ivanom Rakitićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divi se Rakitiću

"Ovo je njegovo najbolje izdanje u reprezentaciji. Ne sjećam se da je ikada tako odigrao kao drugo poluvrijeme protiv Turske i cijelu utakmicu protiv Češke", zijavio je izbornik. Osvnuo se i Uefinu kaznu.

"Jesam li mirniji? Naravno da nam nije bilo lako, ali mi smo se usredotočili na ono što nas čeka. I Šuker je nakon utakmice rekao da Hrvatska neće biti izbačena", rekao je Čačić te je dodao kako on i igrači nisu zabrinuti novim neredima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono je bila dovoljna opomena za francusku policiju i nas same. Mislim da će navijači biti uzorni, a mi se moramo usredotočiti na teren", dodao je. Najavio je potom kako za Španjolsku neće biti kalkulacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova reprezentacija mora tražiti pobjedu protiv svakoga. Španjolska je sjajna, zaslužili su respekt, ali Hrvatska će tražiti svoju priliku. Zadovoljilo bi me da se nastavi trend igre i ponašanja koje smo imali u prve dvije utakmice", poručio je Čačić.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo