SVJETSKI PRVAK IZ PORTUGALA OTKRIO RECEPT ZA ŠPANJOLSKU: / 'Moramo biti spremni na sve njihove zamke'

Image
Foto: AFP

Utakmica s aktualnim europskim prvakom pokazat će koliko je jaka Hrvatska.

16.1.2019.
7:44
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu u 18 sati igra protiv Bahreina pretposljednju utakmicu grupne faze Svjetskog prvenstva, dok dan kasnije slijedi veliki obračun sa Španjolskom za prvo mjesto.

"Utakmica s Bahreinom za nas bi trebala poslužiti kao dobar trening i za skupljanje iskustva igrača koji ne igraju. Moramo biti oprezni jer je Čile pobijedio Austriju u drugoj skupini. Ako im dopustimo da se razmašu, svatko može biti opasan. Mislim da smo mi dovoljno svjesni i odlučni da idemo do kraja na ovom turniru", rekao je Vlado Šola za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali mlade

Posebno je pohvalio mlade snage.

"Mandić igra jako dobro u fazi napada, ali i u fazi obrane, Šipić je vrhunski na poziciji pivota, Vida tek ulazi u taj sustav reprezentacije, tako da je njemu najteže. Jako sam zadovoljan mladim igračima koji su ušli u reprezentaciju", poručio je. Za kraj se osvrnuo na Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Bio je sasvim poseban golman koji je izluđivao suparnike.

Kako sa Španjolcima?

"Krasi ih timska igra. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, ali mislim da njihov snaga nije u tome. Njihova snaga je u kolektivnoj igri i dobrim sustavima napada i obrane. Igraju brzo i moramo biti spremni da reagiramo na sve zamke koje nam mogu postaviti. Španjolci također razmišljaju više o nama, oni još imaju utakmicu protiv Makedonaca, tako da će biti zanimljivo vidjeti hoće li ući u utakmicu protiv nas s maksimalnim brojem bodova. Naša situacija je povoljnija od njihove. Makedonci će protiv Španjolske igrati 7 na 6, što se pokazalo da svakako Španjolcima ne odgovara", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo