PLAN PROSLAVE

SVI NA TRG! Ovakvo nas slavlje čeka ako Hrvatska osvoji Davis cup

Na dan odluke u finalu Davis Cupa, Hrvatski teniski savez objavio je plan proslave ukoliko Hrvatska pobijedi Argentinu u finalu.

Trenutačni rezultat je 2:1 za Hrvatsku, za veliki trijumf našoj reprezentaciji treba ili pobjeda Marina Čilića protiv Juana Martina Del Potra ili pobjeda Ive Karlovića protiv Delbonisa ili eventualno Mayera., ovisi koga će argentinski izbornik Daniel Orsanic odrediti za eventualni peti meč.

HRVATSKA NA KORAK OD OSVAJANJA DAVIS CUPA! Čilić i Dodig uništili Del Potra i Mayera

Party na Trgu, ‘after’ u H2O

Dakle, ako/kad Hrvatska po drugi put u povijesti osvoji Davis cup, glavna proslava bit će organizirana na Trgu bana Jelačića.

Glavni dio bit će doček reprezentacije, a vrijeme dolaska ovisit će o terminu završetka prvog ili drugog meča. U međuvremenu, nakon završetka izravnog prijenosa, bit će organiziran glazbeni program.

“Pozivamo navijače da se pridruže našoj reprezentaciji, i to ne samo na dočeku na Trgu bana Jelačića, nego i nakon toga, u klubu H2O u Runjaninovoj 3, gdje će biti priređen after party, Nezaboravan doživljaj jedinstvene nedjeljne večeri upotpunit će popularni austrijski DJ Antoine”, stoji u objavi HTS-a.

 

Povratak na Net.hr