POSVEĆENI ZAŠTITI / Suradnja POC-a i Volva za sigurnije bicikliste

Image

Volvo automobili su uspostavili partnerstvo sa švedskom kompanijom POC koja razvija zaštitnu opremu za razne sportske aktivnosti. Dvije kompanije će razmijeniti znanje s ciljem istraživanja novih ideja na području sigurnosti i dizajna.

8.1.2014.
9:19
VOYO logo

Obje kompanije imaju jaku posvećenost sigurnosti i zaštiti a prvobitni razvojni projekt temelji se na komunikaciju između automobila i biciklista.

Komunikacija s biciklistima u blizini automobila nudi moguće proširenje tehnologije otkrivanja pješaka i biciklista. Informiranje biciklista o tome da je prepoznat od strane automobila može omogućiti ugodniju i sigurniju interakciju automobila i biciklista u urbanim sredinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako obje firme u zajedničkoj suradnji imaju mogućnost spasiti živote i smanjiti posljedice nezgoda.

Dizajn novog Volva Concept XC Coupéa, koji će debitirati ove godine na North American International Auto Show-u u Detroitu nadahnut je dizajnom moderne sportske opreme. Nekoliko narančastih detalja i vanjskih grafika kombiniranih s gumenim štitnicima doprinose funkcionalnom dojmu dizajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volvo Concept XC Coupé posjeduje jaku povezanost s aktivnim životnim stilom, a Volvo istovremeno želi kupcima ponuditi vrhunsku sigurnost i maksimalnu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike