POLOVANEC NA RAZGOVORU / Sumnjiva utakmica Dinamo - Koper

Image

Slovenska policija započela je s privođenjima i ispitivanjima u vezi s namještanjem rezultata utakmica, a sumnja se da je namještena i utakmica drugog pretkola Lige prvaka Dinamo-Koper.

18.11.2010.
17:19
VOYO logo

Slovenska policija započela je s privođenjima i ispitivanjima u vezi s namještanjem rezultata utakmica slovenskih nogometnih klubova, a među igračima koji su ispitani navodno je i bivši igrač zagrebačkog Dinama Kristijan Polovanec, danas član Kopra.

Prema pisanju pojedinih medija postoji sumnja da je namještena utakmica drugog pretkola Lige prvaka između zagrebačkog Dinama i slovenskog Kopra koja je igrana 13. srpnja u Zagrebu, a završila je pobjedom Dinama 5:1. Policija je ispitala Polovaneca, bivšeg igrača Amira Kariča, te igrača Mirana Pavlina koji je nakon te utakmice napustio klub, no kasnije se vratio na funkciju sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik slovenske policije Drago Menegalija je potvrdio kako policija u istrazi surađuje i s drugim državama, ali nije želio otkriti druge detalje.

Predsjednik Slovenskog udruženja prvoligaša Brane Florjanič potvrdio je kako je policija bila u koparskom klubu i obavila nekoliko informativnih razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su za sada jedine informacije koje posjedujem. Policija obavlja svoj posao, a mi svoj. Ukoliko se nešto zaista dokaže postupit ćemo u skladu s našim pravilnikom," kazao je Florjanič.

Za sada je poznato kako je policija ušla u Koper, a na listi sumnjivih klubova navodno su ptujska Drava, Nafta iz Lendave te ljubljanska Olimpija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo