Dva lica najboljeg strijelca / Suarez: Na terenu sam vrag, a kod kuće anđeo

Image
Foto: AP

'Na terenu ću učiniti sve što mogu za dres ekipe čije boje branim, ali sam potpuno drukčija osoba kod kuće, sa svojom obitelji', otkrio je Suarez.

18.3.2014.
8:54
AP
VOYO logo

Luis Suarez je vodeći strijelac Premiershipa s 25 golova, a ponajviše zahvaljujući njegovim izvanrednim igrama, golovima i asistencijama, Liverpool ove sezone ima priliku za osvajanje prvog naslova prvaka od 1990. godine.

U urugvajskoj reprezentaciji je najbolji strijelac svih vremena, a zabio je 38 golova u 77 nastupa.
Istovremeno je i vrlo problematičan zbog brojnih kontroverzi koje su mu obilježile karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene bi mogao biti problem što sam poznat po tim kontroverzama. Na terenu ću učiniti sve što mogu za dres ekipe čije boje branim, ali sam potpuno drukčija osoba kod kuće, sa svojom obitelji", rekao je Suarez.

Još uvijek se pamti njegovo neslavno igranje rukom na Svjetskom prvenstvu 2010. godine protiv Gane te je zahvaljujući tom potezu zatvorio Gancima vrata polufinala i pokazao kako može biti 'vrag na terenu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je najvažnije pomoći kako kod mogu svojoj ekipi. Da, igrao sam rukom, nikoga nisam povrijedio. Sudac je odradio svoj dio posla, isključio me i dosudio kazneni udarac za suparničku ekipu. Na terenu sam takav kakav jesam, ali izvan terena sam puno bliže anđelu, a ne demonu", otkrio je Luis.

Istaknuo je kako svoju klupsku sezonu želi nastaviti u dresu urugvajske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ovo jedna od mojih najboljih sezona. Vrlo naporno radim u ekipi Liverpoola. Nadam se uspješnoj kampanji i na Svjetskom prvenstvu, ne mogu dočekati početak smotre u Brazilu", rekao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo