Najbolji strijelac utakmice / Štrlek: 'Bit ćemo nezgodni za svakoga na Svjetskom prvenstvu, s našom kvalitetom sve je moguće'

Baš kao i izbornik Červar, nahvalio je iskusni Štrlek mlade reprezentativce

4.1.2019.
22:24
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u prvoj je pripremnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo bila vrlo uvjerljiva. Naši rukometaši svladali su Crnogorce u Poreču 34:22, a najefikasiniji u našim redovima bio je Manuel Štrlek koji nije skrivao oduševljenje publikom u Poreču nakon utakimce:

"Htio bih se zahvaliti publici. Poreč je sjajan grad i odlično su nas ugostili. Mi smo još u jakom treningu i teške su nam noge. Trebalo nam je vremena dok krenemo u utakmicu, no to nam ne smije biti izgovor. Primili smo dosta lakih golova s vanjskih pozicija, pogotovo s desnog vanjskog. Siguran sa da ćemo u ovih pet-šest dana popraviti neke stvari, pogotovo kad dobijemo na svježini - to bi trebalo puno bolje izgledati", rekao je Manuel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje naš krilni igrač da će Hrvatska na ovom Svjetskom prvenstvu biti "plutajuća mina" iako nije u užem krugu favorita:

"Bit ćemo nezgodni svima na prvenstvu i možda je bolje da nas mediji ne svrtavaju u favorite na prvenstvu. Idemo odigrati jedno dobro prvenstvo, ići utakmicu po utakmicu, imamo kvalitetne igrače i sve je moguće!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u prvom poluvremenu nije igrala bajno, no u drugom smo velikom serijom definitivno razbili Crnogorce.

"Drugo poluvrijeme je izgledalo bolje. Znamo da je u današnjem rukometu šest na šest teško bilo koga pobijediti. Trebamo težiti toj brzoj igri i zabijati iz kontre i polukontre i tako možemo napraviti velike stvari. Ako ćemo igrati šest na šest i nećemo vući, bit će teško. Kažem, još su nam teške noge i fali eksplozivnosti, ali to će doći i siguran sam da ćemo letjeti po terenu kad dođe prvenstvo", rekao je Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao i izbornik Červar, nahvalio je iskusni Štrlek mlade reprezentativce:

"Čestitam svim mladim igračima, pogotovo onima koji su danas debitirali. MIslim da su stvarno svi zadovoljili, svi su dali sve od sebe i 'poginuli' na terenu. To je i nama starijima veliki motiv kad vidimo mlađe da 'grizu'. uvijek treba pozitivno gledati na zdravu konkurenciju. Imamo veliku bazu mladih igrača i dobru školu rukometa, a mladi igrači kod nas uvijek dolaze u velikom broju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo