Stravična tragedija: Pijani vozač ubio pet maratonaca

Južnoafričku republiku zadesila je strašna nesreća u kojoj je poginulo pet maratonaca, a jedan je teško ozlijeđena. Nesreću je skrivio pijani vozač sa svojim Mercedesom.

24.10.2011.
12:56
VOYO logo

Mjesec dana prije tradicionalnog maratona 'Soweto' u Južnoafričkoj republici, šest tamošnjih atletičara u rano subotnje jutro krenulo je na trening. Lagano zagrijavanje na cesti u predgrađu Johannesburga skupo ih je stajalo.

Naime, na njih je naletjelo terensko vozilo marke Mercedes. Isaac Tlale, te njegove kolegice Given Mills, Nomvula Dumako, Moroese Mokoatsi, Reneilwe Lesenyeho od strašnog su udara preminuli na licu mjesta dok je jedina preživjela, Abigail Stengile, zadobila teške tjelesne ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašan prizor vidjelo je dvoje njihovih kolega, Sihle Mlaba i Vusi Madonsela, koji su nekoliko minuta poslije dotrčali do njih i vidjeli što se dogodilo.

"Bio je to stravičan prizor, njihova tijela, ruke, noge, sve je bilo slomljeno, lica deformirana", rekao je Modonsela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je vozač koji je pregazio stradale maratonce bio po utjecajem alkohola koji je nakon nesreće pobjegao s mjesta nesreće, ali je ubrzo uhvaćen. Protiv njega je odmah podnesena optužnica za ubojstvo pet osoba.

Vezani članci:

arti-201110200103006 arti-201110200670006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike