BLOKADA LONDONA / Štrajk će odgoditi utakmice Premiershipa?

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Engleski prvoligaši Arsenal i Chelsea mogli bi biti prisiljeni da odgode svoje prvenstvene utakmice koje se trebaju igrati na 26. prosinca zbog planiranog štrajka vozača vlakova londonske podzemne željeznice koji bi mogao blokirati cijeli grad.

20.12.2011.
12:25
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Engleskoj Premier ligi prijeti novo odgađanje utakmica. Naime, zbog planiranog štrajka vozača vlakova londonskog metroa mogao bi se blokirati cijeli grad 26. prosinca.

Arsenal bi 26. prosinca trebao igrati protiv Wolverhampton Wanderersa na svom stadionu Emirates, dok Chelsea, u drugoj utakmici Premier League taj dan, na svom stadionu očekuje Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štrajk bi mogao pogoditi i drugoligaške utakmice između Watforda i Cardiff Cityja te Millwalla i Portsmoutha, te još neke niželigaške utakmice.

"Arsenal pozorno prati razvoj situacije zajedno s predstavnicima policije, javnog prijevoza, Premier League, Wolverhamptona i lokalnih vlasti. Informacije o mogućim promjenama vremena održavanja utakmica bit će objavljene na internetskim stranicama kluba", priopćeno je iz Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Premier ligi je prijetilo odgađanje na početku sezone zbog velikih nereda koji su pogodili London, ali je na kraju odgođena samo jedna utakmica između Tottenhama i Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo