nastavak karijere / Stoke City i HSV žele Ivicu Olića

Image
Foto: Patrick Seeger/DPA/PIXSELL

Hrvatskom reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor, a karijeru bi mogao nastaviti u engleskom Stoke Cityju, iako je za njega zainteresiran i njemački HSV.

20.12.2013.
12:28
Patrick Seeger/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić (34), kojemu na kraju ove sezone ističe ugovor sa Wolfsburgom, mogao bi karijeru nastaviti u engleskom prvoligašu Stoke Cityju.

Stoke je trenutno na 13. mjestu Premier lige, ali u 16 kola postigli su samo 15 golova pa trener Mark Hughes silno želi dovesti iskusnog hrvatskog napadača u ljetnom prijelaznom roku, objavio je njemački list Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je najavio da bi želio riješiti pitanje nastavka karijere do veljače, a iz Stoka poručuju da su spremni za pregovore čim Olić dobije zeleno svjetlo da može razgovarati s drugim klubovima.

Za Olića je zainteresiran i njemački HSV, u kojem igraju dvojica hrvatskih nogometaša Milan Badelj i Ivo Iličević. Olić je igrao za HSV dvije godine (2007–2009) i svojim odličnim partijama i borbenošću postao je ljubimac navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome što ima 34 godine, Olić je i ove sezone jednako ubojit kao i prije, pa je u Budensligi upisao 7 golova i 1 asistenciju, te je jedan od najzaslužnijih što je Wolfsburg na visokom petom mjestu prvenstvene ljestvice.

Tijekom iznimno uspješne karijere Olić je nastupao za Herthu, NK Zagreb, Dinamo, CSKA iz Moskve, Hamburger, Bayern, a od 2012. je u Wolfsburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih 11 godina stalni je član hrvatske reprezentacije te je u 89 utakmica zabio 16 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo