Stižu plate

Fudbaleri Crvene zvezde do kraja nedelje dobiće deo zaostalih primanja

26.2.2013.
11:39
VOYO logo

Potpredsednik FK Crvena zvezde Slaviša Kokeza obećao je igračima da će deo zaostalih primanja biti isplaćen do kraja ove nedelje.

Prvobitno je bilo planirano da dugovanja budu izmirena pre srede i utakmice sa Javorom, ali teška materijalna situacija naterala je čelnike kluba sa Marakane da odlože ono što je bilo obećano. Jedan od vodećih funkcionera crveno-belih potvrdio je u razgovoru za Novosti da će obećanje dato prvotimcima biti ostvareno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Deo novca koji im se duguje igrači će sigurno dobiti ove sedmice. Ne bih da licitiram s danom, da li će to biti u utorak, u četvrtak ili petak, ali ono što je rečeno na sastanku biće ispunjeno - izjavio je Kokeza.

Potpredsednik Crvene zvezde pohvalio je ekipu za dobar rad i profesionalan odnos prema obavezama tokom priprema, iako žive bez zarada još od sredine novembra, kada su pred derbi dobili određene sume. On je istakao i odličnu atmosferu i izraženu kolegijalnost među fudbalerima, pošto su se sami i bez nesuglasica dogovorili oko toga kome će biti isplaćeno koliko novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Saopšteno im je kolika sredstva će biti obezbeđena i prvobitna ideja je bila da se novac raspodeli spram visine ugovora. Međutim, oni su predložili da usklade predstojeća primanja prema tome kome je u ovom trenutku potrebnije više novca. Tu bih posebno istakao doprinos najstarijih, kapitena Milijaša, zatim Bajkovića, Petkovića i Mikića, koji su i najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi. Oni su pristali i na to da se njima smanji uplata kako bi više dobili oni koji su u težoj poziciji. Svaka im čast na tome - istakao je Kokeza.

Posle 336 dana bez prekida, klupski račun više nije u blokadi i omogućen je priliv sredstava od sponzora i ostvarenih transfera, pa se očekuje da uskoro i rešavanje problema radne zajednice dođe na red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo