STIŽE LI NEYMAR KOD RONALDA I MANDŽUKIĆA? / Otac brazilskog superstara dolazi na sastanak s Juventusom

Image
Foto: Profimedia, AFP

Neočekivani klub pojavio se kao moguća destinacija brazilskog reprezentativca

18.7.2019.
9:16
Profimedia, AFP
VOYO logo

Otac brazilskog reprezentativca Neymara, Neymar Santos Sr., dolazi u Torino gdje će se sastavi sa sportskim direktorom Juventusa Fabijom Paraticijem, javlja Rai Sport.

Neymar je već duže vremena nezadovoljan u svojem klubu, francuskom Paris Saint Germainu, a ranije ovog mjeseca obavijestio je čelnike PSG-a da želi otići, zbog čega je čak odbio i trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Christine POUJOULAT
Image
Foto: AFP, Christine POUJOULAT

Neymar

"Paris Saint Germain obavještava da Neymar nije bio na treningu u dogovoreno vrijeme i na dogovorenom mjestu. To se dogodilo bez odobrenja kluba. PSG žali što se to dogodilo i poduzet ćemo potrebne korake”, stajalo je u priopćenju francuskog kluba.

Povezivalo ga se s transferom u druge klubove, ponajviše u Barcelonu, a španjolski list Mundo Deportivo u srijedu je objavio kako postoji mogućnost njegovog odlaska u Juventus. Sada je Rai objavio vijest o ovom sastanku, za koji naglašavaju da bi bio samo informativne prirode i da nikakav službeni kontakt između Juvea i PSG-a ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus postaje sve jači

Juventus se ozbiljno pojačava za novu sezonu u kojoj namjeravaju napasti naslov u Ligi prvaka. Od najzvučnijih pojačanja Stara dama već je dovela Aarona Ramseyja, Adriena Rabiota, a liječnički pregled u Torinu već je odradio traženi branič Matthijs de Ligt.

Ako još dovede i Neymara, Juve bi definitivno postao jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo