IZBORNIKOVO IZNENAĐENJE / Štimac na Facebooku objavio popis pun novih lica

Image
Foto: PIXSELL

Na Štimčevom popisu su se, između ostalih, našli Mladen Bartulović (Dnjipro), Ivan Runje (Nordsjaelland), Mateo Kovačić (Dinamo) te Marko Livaja (Inter).

29.10.2012.
14:30
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik IgorŠtimac objavio je popis reprezentativaca na koje računa za prijateljski ogleda 14. studenog u Rijeci. 'Kockasti' će snage odmjeriti sa selekcijom HNL-a, a izbornik je još ranije najavio kako će pozvati dosta novaka koje želi testirati.

Svoju riječ je ispunio, a zasluženi odmor dobilo je nekoliko prekaljenih 'senatora'. Tako su se na Štimčevom popisu, između ostalih, našli MladenBartulović (Dnjipro), IvanRunje (Nordsjaelland), MateoKovačić (Dinamo) te MarkoLivaja (Inter).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, u isto vrijeme dok je popis predstavljao javnosti u udruzi Uvijek vjerni, Štimac je igrače za sljedeću akciju objavio i na Facebooku.

Popis igrača: Subašić, Krešić, Pamić, M. Bartulović, Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Lovren, Maloča, I. Runje, Badelj, Kovačić, Modrić, Radošević, Rakitić, Sammir, Perišić, Kranjčar, Mandžukić, Da Silva, Jelavić, Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike