50.000 FANOVA / Stigao Ibro, Camp Nou u deliriju

Zlatan Ibrahimović potpisao je petogodišnji ugovor s Barcelonom. U ponedjeljak se pojavio na najspektakularnijem predstavljanju nekog novog Barcinog igrača u povijesti.

27.7.2009.
18:01
VOYO logo

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (28) potpisao je petogodišnji ugovor s aktualnim europskim i španjolskim nogometnim prvakom Barcelonom.

On je u ponedjeljak u Barceloni obavio liječnički pregled na kojemu je utvrđeno da mu je slomljena jedna kost u lijevoj ruci, te da nije spreman odmah zaigrati, ali to nije zakočilo ovaj transfer, kao ni veličanstveni doček koji su Ibri priredili Barcelonini fanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih oko 50.000okupilo se na tribinama Camp Noua, što je bilo najspektakularnije predstavljanje nekog Barceloninog pojačanja u povijesti tog kluba.

Ibro je u Barcelonu stigao iz Intera u zamjenu za Kamerunca Samuela Eto'oa i 45 milijuna eura. Ipak, u obraćanju španjolskim medijima rekao je da on nije zamjena. "Ja sam nešto potpuno drugačije. Igranje za Barcelonu je velika čast, ovo je za mene ispunjenje sna. Došao sam ovdje raditi na tome da postanem još bolji igrač".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videoprilogu pogledajte snimku spektakularnog dočeka na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo