'Ovo je nevjerojatno sra**! Stella, objesi se!'

Slavna britanska modna dizajnerica Stella McCartney predstavila je svoju kolekciju odjeće za sportaše na OI 2012. godine i svojim kreacijama izazvala gnjev velikog dijela nacije.

23.3.2012.
19:39
VOYO logo

Velika Britanija nestrpljivo očekuje početak Olimpijskih igara koje se ove godine održavaju u Londonu, no Britancima je doživljaj pokvarilo predstavljenje dresova i odjeće u kojima će njihovi sportaši braniti boje svoje zemlje.

Upravo je u tom segmentu zakazala njihova poznata modna kreatorica Stella McCartney koja, prema mišljenju mnogih Britanaca, nije bila u stanju niti istaknuti njihovu zastavu koja je u ovom slučaju plavo/bijelo/sive boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odjeća za olimpijce - o moj Bože!", napisao je na Twitteru dvostruki olimpijski pobjednik biciklist Bradley Wiggins, dok niti nacija nije imala milosti prema svojoj modnoj kreatorici:

"Da na vrhu slovima ne piše 'Velika Britanija', nism sigurna da bi itko uspio pogoditi iz koje su zemlje ovi sportaši", napisala je jedna Britanka, dok je druga bila puno žešća:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nevjerojatno sra**. Trebalo bi te biti sram. Zastava Velike Britanije je crvena, bijela i plava, a ne plava, siva i plava. Tipična egoistična dizajnerica koja pokušava biti drukčija umjesto da dizajnira s namjerom i razlogom zbog kojeg je angažirana. Stella McARTney, objesi se!", napisala je ogorčena Britanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo