14. KOLO SERIE A / Stanković srušio Parmu

Image

U dvije "rupe" od ukupno osam minuta Inter je utrpao pet pogodaka Parmi za 5:2 pobjedu. Tri pogotka za europskog prvaka postigao je Stanković.

28.11.2010.
14:21
VOYO logo

Svega pet minuta bilo je potrebno Interu kako bi slomio otpor Parme i u konačnici slavio 5:2 u 14. kolu talijanske nogometne lige.

Europskog prvaka je do velike pobjede odveo Stanković s tri pogotka. Ipak, nije dobro počelo za Inter. Već u četvrtoj minuti za goste pogađa Crespo, a Stanković poravnava na 1:1 u 18. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svega minutu kasnije srbijanski reprezentativac postiže i drugi pogodak, a četiri minute kasnije već je 3:1 nakon što je mrežu Parme pogodio i Cambiasso.

Neizvjesnost u konačni ishod susreta donosi Crespo svojim drugim pogotkom za Parmu u 36. minuti za 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se na pogodak čekalo sve do 72. minute kada Motta pogađa mrežu gostiju, a tri minute kasnije svoj treći, a interov peti pogodak postiže Stanković.

 Lazio je u Rimu odigrao 1:1 protiv Catanije, dok je Napoli izgubio na gostovanju kod Udinesea 1:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Catanija je povela golom Matíasa Silvestrea u 44. minuti, a već u idućoj minuti izjednačio je Hernanes. Udinese je do pobjede protiv Napolia došao na krilima sjajnog Antonia Di Natalea koji je zabio sva tri gola (16-11m, 45, 57). Za Napoli je gol postigao Marek Hamšik u 58. minuti, no sedam minuta kasnije promašio je kazneni udarac.

Bari i Cesena su odigrali 1:1, a za goste je od 57. minute igrao hrvatski nogometaš Igor Budan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo