Stanković drugi put među "orlovima"

Miha potvrdio

28.1.2013.
23:34
VOYO logo

Siniša Mihajlović je potvrdio da će se Dejan Stanković vratiti u reprezentaciju Srbije za kvalifikacionu utakmicu u martu protiv selekcije Hrvatske.

- Pričao sam sa Dejanom o povratku i on se složio. Potrebno je, naravno, da počne da igra, da upiše neki nastup za Inter pre našeg meča u Zagrebu, ali verujem da to neće biti problem. Počeo je da trenira sa saigračima u milanskom timu, a za nedelju do 10 dana bi trebalo da bude spreman za utakmice. Do duela sa Hrvatskom ima mesec i po dana, sasvim dovoljno da se Stanković pripremi - rekao je selektor "orlova" za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni štab naše reprezentacije će 6. februara imati priliku da vidi Hrvate na delu, koji tada igraju prijateljsku utakmicu sa Južnom Korejom.

- Imaćemo skauta na toj utakmici, želimo da još jednom vidimo Hrvate, mada naše pripreme za meč sa njima i sa Škotima odavno traju. Praktično, sve je već pripremljeno, ali ostaje da se vidi još do tog 22. marta kakva će biti kadrovska situacija, na koga ćemo moći, na koga nećemo moći da računamo - kazao je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo