SRNA I RAKITIĆ ŠOKIRANI I RAZOČARANI: / 'Možda nas i potjeraju sve kući, dobro da sudac nije prekinuo utakmicu'

Image

Nakon remija protiv Češke, u utakmici u kojoj je Hrvatska vodila 2:0, da bi na kraju završilo 2:2, glavna tema bio je huliganski ispad.

17.6.2016.
20:25
VOYO logo

Ivan Rakitić, strijelac drugog gola protiv Čeha, bio je šokiran nakon utakmice.

'Imali smo sreće, sudac je mogao prekinuti utakmicu'

"Što ćemo sad reći, što god da kažem ispast će glupo. Imali smo na kraju i sreće, jer je sudac Clattenburg razmišljao da prekine utakmicu", teško je riječi pronalazio Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije slučajno da moramo igrati ne znamo više koliko utakmica bez publike. Hrvatska ima puno više pravih navijača, ali oni neće gledati reprezentaciju", dodao je veznjak Vaternih.

"Nije ništa bilo strašno nakon 70. minute. Česi su dali gol glavom, ali nisu imali pravih šansi. Kad se tako ponašamo na tribinama, nismo zaslužili ništa drugo", dodao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo sve pod kontrolom, mogli smo zabiti i treći gol da zatvorimo utakmicu. Odigrali smo pozitivno, inteligentno, ali poremetila nas je bakljada. Španjolska? Polako, treba vidjeti, Mopžda nas i potjeraju sve zajedno kući. Treba vidjet što će biti, što će odlučilti Uefa", kazao je Rakitić, izabran za igrača utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna: Trebali smo igrati i iza prekida

Darijo Srna, je prema vlastitim riječima, odigrao najtežu utakmicu u karijeri. I zbog smrti oca, i zbog izgreda navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam više komentara na takvu situaciju, trebamo gledati utakmicu. Trebali smo igrati iza prekida, svaka čast momcima, dobro smo se borili. Prekid nas je malo pokolebao. Da, ovo mi je najteža utakmica u karijeri.

Badelj: Ne možemu utjecati na kaznu

"Mislim da je bolje da ne komentiram izgrede. Rosickog smo preuzimali Modrić i ja, napravili smo to dosta dobro. Na kraju smo ispustili pobjedu malo nesretno. Igrali smo protiv dobre momčadi koja je kompaktna, koja igra na isti način bez obzira na rezultat. Imali smo prilika da ih dokrajčimo. To nas je kaznilo. Izlazak Luke Modrića pogodio bi i jače ekipe od naše. Nisam razmišljao o Španjolskoj, još nam je u glavi ova utakmica. Ne možemo utjecati na kaznu", kazao je Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo