Slovenac zadovoljan / 'Srce i želja uz podršku navijača donijeli su nam pobjedu!'

Image
Foto: Youtube

Riječani su usprkos ogromnoj dominaciji tek u samoj završnici susreta slomili otpor moldavskog Sheriffa. Iako rezultat od 1-0 ne jamči prolaz, trener Matjaž Kek bio je iznimno zadovoljan nastupom svoje ekipe te zaključio: 'Srce i želja su nam donijeli pobjedu!'

22.8.2014.
8:54
Youtube
VOYO logo

Riječani su u prvom susretu playoffa Europske lige usprkos ogromnoj dominaciji tek u samoj završnici susreta slomili otpor moldavskog Sheriffa. Marin Leovac je dočekao odbijenu loptu nakon centaršuta Tomečaka i neobranjivim je volejem poslao u mrežu moldavske momčadi.

Trener Matjaž Kek odmah se nakon utakmice pojavio na presici i ponudio svoju analizu viđenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vidjeli smo da je Sheriff kvalitetan protivnik, dobro su se zatvorili i neutralizirali nas, a mi smo bili malo prestatični u ofenzivnim akcijama, ali ipak trebam dati kompliment Sheriffu na velikoj ustrajnosti.

Slovenski je strateg kao i mnogo puta ranije, još jednom istaknuo pripremu utakmica kao ključ uspjeha:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Iako nam iz igre nisu stvorili previše šansi, bili su jako opasni iz prekida, no to smo znali i na to smo se pripremili.''

Na kraju je zaključio kako su njegovi igrači mogli zabiti i više pogodaka, ali je na kraju ipak izrazio zadovoljstvo stečenom prednošću te naravno, podrškom Armade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mogli smo zabiti možda i dva ili tri gola, ali nema veze. Ostvarili smo prednost, i na kraju je presudilo srce, ta želja i motiv, a u tome su nam ponovno pomogli sjajni navijači, kad te onako bodre zadnjih 15 minuta i guraju naprijed, onda je to puno lakše'', završio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo