SPREMA SE NOVI RAT IZMEĐU BARCELONE I REALA: / Katalonci bez odštete 'kradu' zvijezdu madridskog kluba

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Već dugo nije ovako "zakuhalo" između Barcelone i Reala. Katalonci su spremni dovesti Isca u svoje redove i to bez odštete.

3.2.2017.
13:29
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Svega toga ne bi bilo da predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez nije bio tako tvrdoglav kad je ovaj španolski reprezentativac u pitanju. Iako ga trener Zinedine Zidane želi u momčadi, Perez s Iscom ne želi produljiti ugovor koji mu istječe 2018. godine i dati veću plaću za igrača koji godišnje zarađuje 2,5 milijuna eura.

Predugovor sljedeće zime

Dakle, sljedećeg ljeta, mogla bi se dogoditi prava "transfer-bomba" između Reala i Barcelone. Katalonci bi već sljedeće zime s ovim igračem mogli sklopiti predugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su željeli dovesti Isca još 2013. godine, kad je tada 19-godišnji veznjak izabrao Real. Sad se konkurencija u Barceloni u veznom redu ne čini tako neuhvatljiva, kao u vrijeme kad su zajedno igrali Xavi i Iniesta. Status Ivana Rakitića je poljuljan, tu su uz vremešnog Iniestu još Denis Suarez i Andre Gomes te Arda Turan. Barceloni treba novi kreativac na sredini terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti slučaj kao s Enriqueom

Na isti način, prije 21 godinu, na Camp Nou je iz Reala stigao sadašnji Barcelonin trener Luis Enrique. Igrao je potom čak osam godina u katalonskom klubu, bio i kapetan momčadi.

Isco je kao mladi igrač Malage, na društvenim mrežama pozirao u Barceloninom dresu, a svom je psu dao ime Messi, jer mu je najveća Barcina zvijezda veliki uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo