ŠPANJOLSKI TABLOID NAJAVIO ČISTKU U REALU: / 'Modrić je u opasnosti, Hrvat se ne uklapa u njegove planove'

Image
Foto: AFP

Mediji su se naveliko raspisali o smjeni Lopeteguija, a neki i planovima budućeg trenera.

28.10.2018.
22:14
AFP
VOYO logo

Odmah po završetku prvog ovosezonskog El Clasica i velike 5-1 pobjede Barcelone, španjolski mediji poput Marce, As-a i ostalih objavili su da će Julen Lopetegui uskoro dobiti otkaz te da će na njegovo mjesto sjesti slavni Talijan Antonio Conte.

Tamošnji tabloid Diario Gol objavio je pak da će Conte krenuti u čistku svlačionice. Prva žrtve prema njima bit će Karim Benzema i Gareth Bale. Francuz će, pišu, otići bez obzira tko bio novi trener. Kada je u pitanu Velšanin tvrde da se ne sviđa Conteu i da bi ga htio van iz klub čim prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obnova momčadi

Nadalje navode da mu je cilj u potpunosti obnoviti napad, a što se tiče veznog reda da su Luka Modrić i Toni Kroos u velikoj opasnosti.

Image
Image

Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard shakes the hand of Chelsea's Italian head coach Antonio Conte (R) after being substituted during the English Premier League football match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge in London on November 5, 2016. - Chelsea won the game 5-0. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

"Hrvat nije dio Conteovih planova jer vjeruje da je njegovo najbolje vrijeme iza njega, dok se pak Kroosu ne sviđa Talijanova taktika i tražit će izlaz", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjoj liniji upitna je sudbina Marcela i Raphaela Varanea, koji će morati dokazati da je dovoljno dobar za Madrid. Među pojačanjima bi, tvrdi tabloid, želio vidjeti Hazarda, Dybalu, Cavanija ili Lewndowskog, Paula Pogbu te Davida Alabu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo