TRIJUM ELFA / SP: Sramotni poraz Gordog Albiona

Image

Capello se pokušava izvući na nepriznati gol, ali činjenica je da su engleski reprezentativci odigrali ispod svih očekivanja. Njemačka ih je pobijedila 4-1.

27.6.2010.
16:03
VOYO logo

U susretu osmine finala svjetskog nogometnog prvenstva Njemačka je na Free State stadionu u Bloemfonteinu satrala Englesku 4:1.

Golove za "elf" zabili su Miroslav Klose (20), Lukas Podolski (32) i Thomas Mueller (67, 70), dok je strijelac za Engleze bio Matthew Upson (37).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su zabili gol i u 38. minuti, kada je Lampard pucao s ruba kaznenog prostora, a lopta se od vratnice odbila barem jedan metar iza gol linije, no urugvajski suci nisu priznali regularan gol. Lampard je uzdrmao vratnicu i u 53. minuti iz slobodnog udarca sa 35 metara.

Njemačka će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Argentina - Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fabio Capello je nakon poraza dio krivnje pokušao prebaciti na nepriznati gol, uz napomenu da je njegov tim igrao dobro. No, BBC-jev mu je komentator iste sekunde uzvratio: "Fabio možda ne govori najbolji engleski, ali sigurno zna da je upravo izjavio kako je Engleska igrala dobro, a to nije istina jer repka je potučena. Zaključak je da mogu biti sretni što nisu dobili i peti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo