ŽELE SAMO NJEGA / Real kreće u akciju. Već imaju cijeli plan za dovođenje Joška Gvardiola

Image
Foto: VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL

Tijekom SP-a Gvardiol je dodatno došao do izražaja i sada ga želi sve više europskih klubova

11.12.2022.
8:24
VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski branič Joško Gvardiol postao je najpoznatije lice tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, a sve zahvaljujući fantastičnim igrama hrvatske reprezentacije. Bez obzira na to, veliki klubovi su ga htjeli i prije Mundijala, a sada svakako još i više.

Već tijekom ljetnog prijelaznog roka procurila je informacija da ga Chelsea želi dovesti, i to za 90 milijuna eura. Time bi postao najskuplji branič, ali je njegov klub RB Leipzig odlučio sve stopirati i odgoditi pregovore za neki drugi prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom SP-a Gvardiol je dodatno došao do izražaja i sada ga želi sve više europskih klubova. Spominje se tako interes Real Madrida, Barcelone, Chelseaja, Manchester Uniteda i PSG-a.

Image
SVI ŽELE NAŠEG JOŠKA /

Europska elita kreće s otimanjem najboljeg braniča, a Real bi mogao srušiti rekord

Image
SVI ŽELE NAŠEG JOŠKA /

Europska elita kreće s otimanjem najboljeg braniča, a Real bi mogao srušiti rekord

Odlazak u Kraljevski klub?

Prema pisanju portala GOAL.com, Real Madrid želi potpisati hrvatskog braniča i za njega su spremni platiti oko 80 milijuna eura. Plan Kraljevskog kluba je prodati Ferlanda Mendyja kako bi financirali transfer Gvardiola. Ovaj 27-godišnji Francuz ima ugovor za "Kraljevima" do 2025. godine, a ove sezone odigrao je 17 susreta u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Sport pak piše kako je Real krenuo po Gvardiola te da već ima plan za dovođenje 20-godišnjeg stopera. Madriđani su spremni prodati Ferlanda Mendyja kako bi doveli Gvardiola.

"Mendy je u Real stigao prije tri sezone, ali još nije eksplodirao. Madriđani su izrazili namjeru da prodaju Francuza, a za njegovo dovođenje zainteresirani su Chelsea, United i PSG. Novac od Mendyja Real planira uložiti u Gvardiola", piše Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Dinamo se veseli ovom transferu koji je Gvardiola prodao u Leipzig za 18,8 milijuna eura i dogovorio 20 posto od transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo