NIJE BAJNO / Evo koje su šanse da će Hrvatska osvojiti Svjetsko prvenstvo u Kataru prema kladionicama

Image
Foto: Profimedia

Puno je načina na koji se možete okladiti na plasman naše i ostalih ekipa na Svjetskom prvenstvu u Kataru

31.7.2022.
8:21
Profimedia
VOYO logo

Približava nam se jesen, a samim time i Svjetsko prvenstvo u Kataru. Hrvatska nogometna reprezentacija brani srebro iz Rusije, ali prema kladionicama nije velika šansa da će se to ponoviti. Prije četiri godine isto nismo bili favoriti, ali smo svejedno dogurali do posljednje stepenice...

Image
ŠKAKLJIVA TEMA /

Je li Modriću važnija reprezentacija ili Real Madrid? Procurila je povjerljiva informacija i odgovor na to pitanje šokirat će mnoge

Image
ŠKAKLJIVA TEMA /

Je li Modriću važnija reprezentacija ili Real Madrid? Procurila je povjerljiva informacija i odgovor na to pitanje šokirat će mnoge

Prošlo Svjetsko prvenstvo je jedna od najljepših bajki hrvatskog sporta, a pri vrhu je naravno i već opjevana bronca 1998. S obzirom na naš broj stanovnika već smo pokazali da se nosimo s ostalim nogometnim velesilama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno je načina na koji se možete okladiti na plasman naše i ostalih ekipa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, od kojih nudimo najbolje opcije za prognoziranje: prognoziranje pobjednika grupe i drugoplasiranog, prognoziranje pobjednika grupe i drugoplasiranog,a najbolja i najteža za pogoditi klađenje na pobjednika turnira.

Brazilci čekaju 20 godina na najvažniji trofej

Prvi favorit za osvajanje turnira je Brazil osvojio mundijal od 2002. godine kada su igrali svi kultni nogometaši te generacije. Neymar je najavio kako mu je ovo možda i zadnje Svjetsko prvenstvo pa možemo pretpostaviti da će htjeti ponoviti Ronaldinhov uspjeh na azijskom tlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeficijent na titulu Brazilaca je 5.50, dok je na Engleze 6.50, koji su u ulozi drugog favorita prema vodećim online kladionicama, iako se ništa nije vratilo u kolijevku nogometa još od davne 1966. godine. Na branitelje Francuze koeficijent je 7.00, koji je porastao nakon neočekivanog poraza naše vrste u Parizu u Ligi nacija, no još uvijek će ga mnogi poželjeti odigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina (8.00), Španjolska (9.00) i Njemačka (11.00) čine drugu skupinu favorita, kao prvaci svijeta iz prošlosti čije je trenutno stanje malo lošije, no momčad u kojoj igraju igrači poput Lionela Messija, Gavija ili Rudigera nikad ne vrijedi podcjenjivati.

Osmina finala je najrealističnija opcija

Svoj ulog možete povećati 13 puta ako se kladite na Portugal, Europske prvake iz 2016. i momčad prepunu zvijezdi. Nekako smo dojma da su mogli biti i na puno većoj poziciji od sedmog favorita. Ispred izabranika Zlatka Dalića su redom Belgija, Nizozemska i Danska. Prema kladionicama je dvostruko manja šansa da Hrvatska (51.00) osvoji svjetsko prvenstvo nego Danska (29.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vatreni su 11. favoriti turnira, a kladionice Hrvatsku ne vide ni u četvrtfinalu. Bookmakeri su zasigurno uzeli u obzir da se naša grupa križa sa Španjolskom i Njemačkom. Dapače, dobit ćete 24 puta više od uloženog ako ponovo zaigramo u finalu, a 6.50 ako prođemo u polufinale. Već na plasman u četvrtfinale je 3.60, što znači da stručnjaci misle da ćemo ispasti u osmini finala jer za prolazak grupe nude slabo isplativ koeficijent 1.50.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo