MA DAJ MOLIM TE / Neymar rekao svoje favorite za osvajanje SP-a: Ovo se neće svidjeti svima koji vole Hrvatsku

Image
Foto: Profimedia

'Pripreme za ovo Svjetsko prvenstvo bolje su nego inače jer dolazi usred sezone kada ste fizički najbolji'

11.11.2022.
21:27
Profimedia
VOYO logo

Brazilci će u Kataru izgledati zastrašujuće. Čak 9 napadača izbornik Tite uvrstio je na popis putnika, među njima je naravno i nominalno prva zvijezda momčadi, krilni napadač Neymar iz PSG-a, prenosi 101 Great Goals.

Image
SVIMA SE TRESU GAĆE /

Brazil ima zastrašujuću reprezentaciju: Nije bez veze prvi favorit SP-a; Je li vrijeme da ponovno budu prvaci?

Image
SVIMA SE TRESU GAĆE /

Brazil ima zastrašujuću reprezentaciju: Nije bez veze prvi favorit SP-a; Je li vrijeme da ponovno budu prvaci?

Brazil otvara sa Srbijom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je nalazi u skupini C Svjetskog prvenstva u Kataru 2022., koji počinje 20. studenog utakmicom Katara i Ekvadora, te završava 18. prosinca finalnim dvobojem.

Svoju će kampanju Brazil započeti okršajem protiv Srbije 24. studenog. Zatim će se suočiti sa Švicarskom i Kamerunom, u skupini za koju su favoriti za prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada, uoči početka Svjetskog prvenstva, Neymar je pričao o svom snu, osvajanju turnira...

'Sanjam osvojiti SP'

"Osvojiti Svjetsko prvenstvo bio je moj san od djetinjstva", rekao je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zamišljao sam da držim ovaj trofej i imam još jednu priliku da to pokušam učiniti u Kataru. Nadam se da ću se smiješiti na kraju. Na Svjetskom prvenstvu biti favorit ne znači pobijediti. U nogometu nikad nije lako izgubiti, ali na Svjetskom prvenstvu je još gore. Zato se morate dobro pripremiti, biti fizički i psihički 100 posto. Pripreme za ovo Svjetsko prvenstvo bolje su nego inače jer dolazi usred sezone kada ste fizički najbolji. Igrači mogu biti umorni za turnire na kraju sezone i stoga mislim da će razina ovog Svjetskog prvenstva biti vrlo visoka.”

Neymar je naveo i svoje favorite na turniru, Francusku, Argentinu, Njemačku, Englesku i Belgiju, reprezentacije koje pretendiraju za osvajanje Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordi Albion u problemima

Dok neke od momčadi koje je Neymar naveo kao favorite za pobjedu imaju dobre šanse doći do finala, čini se da Engleska i nije u nekoj situaciji, startnoj, da bude u krugu onih koji pretendiraju za naslov.

Tri lava trenutno imaju gomilu problema s ozljedama i njihova je forma od Eura 2020. loša. No, tko zna, SP uvijek piše lijepe i iznenađujuće nogometne priče. Možda Englezi iznenade. Nije da nisu i dalje jaki, bez obzira na sve. Što se tiče spomenute Belgije, ona se nalazi u skupini F zajedno s Hrvatskom, Marokom i Kanadom. Vatreni 1. prosinca u 16.00 igraju posljednju utakmicu u grupi upravo protiv Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo