GLAVNA ATRAKCIJA / Kolinda otkrila kakvu je to nošnju nosila na utakmici Vatrenih i 'bocnula' uglednog Kanađanina: 'Nedostajao si mi večeras'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivša predsjednica privukla je ogromnu pozornost kad se pojavila u svečanoj loži

28.11.2022.
8:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedna od najvatrenijih navijačica Hrvatske na utakmici protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bivšu predsjednicu na tribinama su ulovili fotoreporteri, a Kolinda je na sebi nosila narodnu nošnju iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja.

Image
NAJVATRENIJA NAVIJAČICA /

Ma kakva Ivana Knoll, Kolinda u narodnoj nošnji ukrala šou na tribinama

Objektiv fotoaparata ulovilo ju je kako se pozdravlja s Giannijem Infantinom, trenutnim predsjednikom FIFA-e. A nakon utakmice bivša se predsjednica oglasila na Instagramu gdje je napisala nekoliko riječi o svojoj opravici, ali je i poslala poruku kanadskom premijeru Justinu Trudeauu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakva sjajna utakmica na Svjetskom prvenstvu. Tako sam ponosna na reprezentaciju Hrvatske. Kanađani su se hrabro borili. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras", napisala i dodala kako je ponosno nosila tradicionalnu nošnju iz Posavine koja prikazuje 'našu bogatu baštinu i nacionalne boje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago što sam upoznala puno ljudi iz središnje i istočne Europe koji su prepoznali koliko toga imamo zajedničkog", poručila je.

U komentarima joj se pak javila euforična Ana Gruica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom Predsjednica - uvijek Predsjednica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo