'OPASNO JE PODCIJENJIVATI HRVATE' / Engleska legenda objavila impresivnu snimku: Čini se da ispadanje Brazila ne slave samo Hrvati

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Nadamo se da su slavili zbog rivalstva s Brazilom, a ne zato što misle da su izbjegli "težeg" protivnika u polufinalu. Vatreni su još jednom pokazali da ih zvjezdice na dresu protivnika ne impresioniraju previše.

9.12.2022.
19:12
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Pravom senzacijom, nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva svladavši u četvrtfinalu Brazil nakon jedanaesteraca 4-2 (1-1, 0-0), te u polufinalu čeka boljega iz dvoboja Nizozemska-Argentina. Nakon regularnog dijela bilo je 0-0, a nakon produžetaka 1-1. Brazil je poveo golom Neymara (105+1), a izjednačio je Bruno Petković u 117. minuti.

U raspucavanju penala junak utakmice Dominik Livaković je obranio udarac Rodryga, a Marguinos je pogodio vratnicu, dok su za Hrvatsku pogađali Vlašić, Oršić, Majer i Modrić. Hrvatska je drugi puta uzastopno prošla u polufinale SP-a, a ukupno treće, eliminiravši peterostruke prvake svijeta Braziilce na kaznene udarce. Po osmi puta u zadnjih devet utakmica, Hrvatska je igrala produžetke, a četvrti puta pucali penale i po četvrti puta prošli na SP nakon penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ispadanje peterostrukih prvaka, nisu slavili samo milijunu Hrvata.

"Čini mi se da su Argentinski navijači uživali u porazu Brazila na penale", napisao je bivši engleski reprezentaticac Gary Lineker, objavivši snimku slavlja argentinskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da su slavili zbog rivalstva s Brazilom, a ne zato što misle da su izbjegli "težeg" protivnika u polufinalu. Vatreni su još jednom pokazali da ih zvjezdice na dresu protivnika ne impresioniraju previše. Na to su ih upozorili i neki u komentarima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opasno je potcijenjivati Hrvate"; "Argentina-Nizozemska nije još ni počela, a već obje strane pričaju o polufinalu. Samo dajte, pričajte, to jako volimo", poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo