NAVIJA ZA MAROKANSKU BAJKU / BBC-jev analitičar ponovno prognozirao protiv Hrvatske: 'Podržao bih ju, ali...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši engleski napadač Chris Sutton, stručni komentator za BBC, ponovno je prognozirao protiv Hrvatske...

17.12.2022.
8:52
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Došao je i taj dan D. Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra za broncu i za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu. Mnogi nisu vjerovali u nas, a dogurali smo daleko i iako nisu prošli u finale, ova bronca uistinu je zaslužena i trebamo na njoj biti zahvalni.

Na putu k bronci stoji nam Maroko, reprezentacija protiv koje smo već igrali u prvom kolu Svjetskog prvenstva. Bivši engleski napadač Chris Sutton, stručni komentator za BBC, ponovno je prognozirao protiv Hrvatske... Ovaj je put rekao kako će Maroko pobijediti 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DO SADA SU NAM DONIJELI SREĆU... /

Evo u kojim će dresovima Hrvatska loviti treće mjesto i broncu

Image
DO SADA SU NAM DONIJELI SREĆU... /

Evo u kojim će dresovima Hrvatska loviti treće mjesto i broncu

'Dajmo marokanskoj bajci pobjednički kraj'

Naime, Sutton je prethodno prognozirao da će Brazil pobijediti Hrvatsku 3:0, a nakon toga i pobjedu Argentine 1:0 u polufinalu.

"Bio sam ljutit zbog Maroka, koji je ostao bez braniča zbog ozljeda koje su zaradili prije i tijekom polufinalnog poraza od Francuske. Također se pitam o svim emocijama koje su potrošili tijekom svog nevjerojatnog niza do polufinala te hoće li se možda svi osjećati malo slomljeno sada kada je njihov san završio", rekao je Sutton pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maroko će i dalje očajnički htjeti pobijediti u ovoj utakmici i završiti treći, iako nisam siguran što će biti hrvatski izbor i način razmišljanja. Remizirali su u grupnoj fazi, ali ovaj put, ako obje momčadi budu najjače što mogu biti i daju sve od sebe za pobjedu, podržao bih Hrvatsku. Mislim da se to ipak neće dogoditi, pa dajmo marokanskoj bajci pobjednički kraj", napisao je Sutton u analizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo