zimske paraolimpijske igre / Sokolović odustao u kombinacijskom slalomu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sokolović je u kombinacijski slalom startao s brojem 83 i nad svojim konkurentima u kategoriji sjedećih skijaša nakon prvog prolaznog vremena imao prednost od 82 stotinke, ali je nekoliko vrata prije cilja izletio sa staze.

11.3.2014.
15:19
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Naš najbolji paraolimpijski skijaš DinoSokolović, nakon što je u nedelju bio diskvalificiran u superveleslalomu, ni danas nije uspio završiti kombinacijski slalom na XI. Zimskim paraolimpijskim igrama Sočiju.

Sokolović je u kombinacijski slalom startao s brojem 83 i nad svojim konkurentima u kategoriji sjedećih skijaša nakon prvog prolaznog vremena imao prednost od 82 stotinke, ali je nekoliko vrata prije cilja izletio sa staze. Pobijedio je Austrijanac RomanRabl ispred Nijemca ThomasaNolte dok je treći bio Austrijanac PhilippBonadimann.

Nakon ulaska u cilj Sokolović nije bio previše razočaran ispadanjem.

"Staza je uistinu bila jako uništena ali me raduje što sam uspio sačuvati slalomsku formu. Vjerujem da, ako ne budem imao peh kao danas kada su mi popustili vezovi kod kontakta kolcem, da bi u slalomskoj utrci mogao ostvariti dobar rezultat za sve nas", rekao je Sokolović.

Slalomska utrka na rasporedu je u četvrtak, 13. ožujka, u 14 sati po hrvatskom vremenu, dok će se, zbog magle i kiše danas otkazan kombinacijski Super G voziti u petak 14. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo