DOBRA VEČER HRVATA / Slovenci zaustavili Spurse, Inter teško protiv Partizana

Image
Foto: AP

U susretima trećeg kola Europske lige nastupila su osmorica hrvatski nogometaša - Dejan Lovren, Marko Livaja, Danijel Pranjić, Manuel Pamić, Dejan Mezga, Ivan Strinić, Ivan Turina i Nikola Kalinić.

26.10.2012.
7:10
AP
VOYO logo

ZAGREB - Dnjipro je u Dnjipropterovsku pobijedio Napoli 3:1. Golove za ukrajinsku momčad zabili su Fedeckij (2), Matheus (42) i Giuliano (64), a za goste Cavani (75-11m). IvanStrinić je odigrao cijeli sastav za Dnjipro, dok je NikolaKalinić ušao u igru u 58. minuti.

Branič hrvatske reprezentacije Lovren odigrao je svih 90 minuta za Lyon u pobjedi protiv Athletic Bilbaoa 2:1 u susretu I. skupine. Golove za treću pobjedu 'lavova' postigli su Lisandro (54) i Briand (86), a za goste Gomez (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MarkoLivaja je odigrao 55 minuta za Inter koji je teškom mukom u dvoboju H skupine na San Siru pobijedio beogradski Partizan 1:0. Pogodak odluke zabio je RodrigoPalacio u 88. minuti.

Sporting je na gostovanju u Belgiji izgubio od Genka 1:2 i ostao je prikovan za dno skupine G. DanijelPranjić je za portugalski sastav igrao do 58. minute kada je zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Praška Sparta je deklasirala izraelski Hapool Ironi 3:1. Strijelci za češki sastav bili su Krejcí (7), Kadlec (10) i Svejdik (44), a za goste Elad (76). ManuelPamić je odigrao cijeli susret za Spartu, dok AndrejKerić nije bio u krugu kandidata za nastup.

Maribor je remizirao protiv Tottenhama 1:1, a najzaslužniji za gol slovenskog sastava bio je naš DejanMezga. Bivši veznjak Čakovca nakon sjajnog prodora asistirao je Beriću za vodstvo Maribora u 42. minuti. Izjednačio je Sigurosson u 59. minuti. Mezga je na terenu proveo 73. minute, a drugi hrvatski igrač u Mariboru, ZoranLesjak nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IvanTurina je branio za AIK-a kod PSV Eindhovena u susretu koji je završio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo