KOCKA JE BAČENA / Slaven Bilić otkrio ime svog novog kluba!

Hrvatski je izbornik brže-bolje za ponedjeljak sazvao konferenciju za novinare nakon što je procurilo da će se u isto vrijeme u Moskvi predstavnici Lokomotiva obratiti javnosti na temu novog trenera.

14.5.2012.
9:00
VOYO logo

Posljednjih dana intenzivno se piše o tome da je Slaven Bilić sve dogovorio s ruskim Lokomotivom te bi nakon EURO-a u Poljskoj i Ukrajini trebao otići u Moskvu.

Potvrda toga stigla je u ponedjeljak kada je Slaven Bilić iznenada za 11 sati najavio presicu u splitskom Le Meridienu iako je prvobitno bilo zamišljeno da se javnosti neće obraćati prije srijede i okupljanja reprezentativnih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog tome je taj što su Moskovljani također požurili već u ponedjeljak, dan nakon završetka ruskog prvenstva, objaviti me novog trenera, pa je hrvatski izbornik htio izbjeći moguće nesporazum, prozivanja i medijska propitivanja.

Image
Foto: Sceenshot

"Bilo je dosta klubova koji su me tražili, neke ste znali, a neke ne. Bilo je ponuda i kontakata iz raznih zemalja. To je trajalo cijelo vrijeme. Neću govoriti iz respekta prema tim klubovima koji su, ali bilo je tu puno opcija. Rekao sam vam, idem u veliki klub, našao sam se jednom s predsjednicom koja me kupila svojim planom, svojom energijom, sa željom da to budem ja, da u tri godine napravimo veliki rezultat. To je liga u kojoj imate 7-8 klubova koji se mogu ravnopravno, netko s manje, netko s više šanse boriti se za naslov prvaka. To je veliki izazov, ja skupa s mojim ljudima mogu napraviti velike stvari s Lokomotivom", rekao je Bilić u svom obraćanju novinarima, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je izbornik dodao kako je jedino korektno s njegova strane bilo, bez obzira što je EURO pred vratima, priznati javnosti da je pronašao klub i budući posao.

S njim u Moskvu putuje i cijeli stručni stožer reprezentacije - Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Mladen Pralija i kondicijski trener Miljenko Rak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je Bilić novinarima rekao da o Lokomotivu više neće pričati jer je pred njegovim izabranicima natjecanje na koje idu "napraviti nešto veliko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike