NE DOLAZI NAJBOLJI IGRAČ SVIJETA / Slabašna Barcelona dolazi u Split

Image

Premda je reprezentacija Argentine ranije od očekivanog završila nastup na Copa Americi Lionel Messi ipak neće doputovati s Barcelonom u Split na utakmicu protiv Hajduka.

21.7.2011.
19:18
VOYO logo

Unatoč neočekivano ranom ispadanju Argentine s Copa Americe, Leo Messi neće nastupiti na utakmici protiv Hajduka u Splitu.

Messi je dobio nekoliko dana odmora više, a njegov prvi nastup u novoj sezoni očekuje se 4. kolovoza kada Katalonce u Miamiju očekuje prijateljska utakmica protiv meksičkog kluba Chivas Guadalajara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi se trenutačno odmara s obitelji u Rosariju, a početkom kolovoza trebao bi se pridružiti momčadi u Washingtonu na primanju u Bijeloj kući kod američkog predsjednika Baracka Obame. Nekoliko dana odmora dobili su i Messijevi sunarodnjaci Javier Mascherano i Gabriel Milito, te Brazilci Dani Alves i Adriano.

Utakmica na Poljudu bit će prva Barcelonina utakmica u novoj sezoni. Nakon Splita slijedi ogledu u Münchenu 26. srpnja protiv Internacionala iz Porto Alegrea, a zatim odlazak na američku turneju. Barcu u SAD očekuju tri utakmice - 31. srpnja u Washingtonu protiv Manchester Uniteda, 4. kolovoza u Miamiju protiv Chivasa, te dva dana kasnije u Dallasu protiv Americe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po povratku iz SAD-a Barcelona će 8. kolovoza igrati protiv Girone na Copa Catalunya, a zatim slijede dva "el classica" - utakmice španjolskog Superkupa protiv Real Madrida. Prvo 14. kolovoza na Santiago Bernabeu, a tri dana kasnije uzvrat na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo