MOURINHO S PRAVOM (PO)LUDIO / Skandal: Sudac izmasakrirao Real

Image
Foto: 101greatgoals.com

Momčad Real Madrida s pravom je negodovala nakon remija 1:1 s Villarrealom jer ih je glavni sudac Paradas Romero poprilično oštetio u susretu 29. kola.

22.3.2012.
10:15
101greatgoals.com
VOYO logo

Španjolski mediji raspisali su se o skandaloznom suđenju glavnog suca Paradasa Romera tijekom susreta 29. kola između Villarreala i Real Madrida.

Utakmica je završila 1:1, a nakon izjednačujućeg pogotka Marcosa Senne, gostima su isključeni Sergio Ramos i Mesut Özil te trener Jose Mourinho (koji je snažno protestirao poslije dosuđenog slobodnjaka) i njegov asistent Rui Faria. Nakon kraja utakmice u tunelu je crveni karton pokupio i branič Pepe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, izgleda kako se sudac Romero malo izgubio pa je "zaboravio" isključiti Marca Rubena koji je dobio svoj drugi žuti karton. Prvi je zaradio u 19. minuti, a drugi u 55., ali je nekim čudom ostao na terenu pa se Realovci s pravom osjećaju pokradeno.

Sudac, pak, tvrdi kako je prvi žuti karton bio upućen Marcosu Senni jer je kritizirao njegovo suđenje, iako se na slici vrlo jasno vidi da je Senna vrlo udaljen od suca.





Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo