TRI GOLA I ASISTENCIJA / Sjajni Hrvati oduševili na 'Otoku'

Image
Foto: PIXSELL

Fenomenalno poslijepodne imaju hrvatski nogometaši u engleskom Premiershipu.

29.9.2012.
17:00
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - U 6. kolu engleske Premier lige hrvatski reprezentativci NikicaJelavić i MladenPetrić upisali su se u strijelce. U pobjedi Evertona 3-1 Jelavić je zabio dva pogotka, a Petrić je bio strijelac za Fulham koji je izgubio od Manchester Cityja 1-2.

Everton je nastavio sa odličnim igrama ove sezone i kod kuće je pobijedio Southampton sa 3-1, iako su gosti poveli u 6. minuti golom GastónaRamíreza. Na 1-1 je poravnao Leon Osman u 25., a potom je na scenu stupio Nikica Jelavić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je u 32. minuti sa vrha 16-erca pogodio za 2-1, a potom je u 38. glavom zabio za konačnih 3-1. Jelavić je igrao do 76. minute, a u četiri ovosezonske prvenstvene utakmice postigao je ukupno tri gola.

Fulham je na svom terenu izgubio od branitelja naslova Manchester Cityja sa 1-2. Domaćini su poveli golom Mladena Petrića u u 10. minuti iz 11-erca, a izjednačio je Aguero u 43. Pobjedu Cityju donio je EdinDžeko u 87., s tim da je u igru ušao samo minutu ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić je igrao do 66. minute, a ovo mu je treći prvenstveni pogodak u isto toliko nastupa.

Nogometaši europskog prvaka Chelseaja su u derbiju kola kao gosti svladali gradskog suparnika Arsenal sa 2-1. Chelsea je poveo golom Torresa (20), izjednačio je Gervinho (42), a tri boda "plavima" osigurao je Mata (53).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo