SIN AFRIČKOG PELEA NAPUSTIO WEST HAM PA SE SJETIO BILIĆA: / Napadač poslao poruku bivšem treneru

Image
Foto: AFP

Sin afričkog Pelea vratio se u Swansea nakon godinu i pol dana.

2.2.2018.
14:34
AFP
VOYO logo

Ganski napadač Andre Ayew postao je prije malo više od godinu i pol dana najskuplje West Hamovo pojačanje u povijesti. Tadašnji trener kluba Slaven Bilić inzistirao je na dolasku napadača Swanseaja te je uvjerio vlasnike da im plate 23,5 milijuna eura.

Međutim, uskoro je uslijedila četveromjesečna pauza zbog ozljede kvadricepsa. Naime, ozlijedio se na otvaranju sezone protiv Chelsesaja. Unatoč velikim očekivanjima Ayew nikada nije opravdao titulu najskupljeg igrača londonskog kluba. Prvu sezonu okončao je sa šest golova i tri asistencije, da bi ove u 18 nastupa upisa tek tri pogotka i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se u Swansea

Zbog toga je West Ham posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka pristao na ponudu Swanseaja i prodao im igrača natrag.U svojoj oproštajnoj poruci napadač nije zaboravio zahvaliti bivšem treneru što mu je ukazao povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem želim se zahvaliti suigračima, klupskom osoblju i posebno navijačima. Ostat će mi zauvijek u dobrom sjećanju. Veliko hvala i Slavenu Biliću koji je vjerovao u mene i doveo me u West Ham. Sada je vrijeme da krenem dalje. Hvala vam svima još jednom", poručio je napadač putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo