ŠIMUNOVIĆ IZ CELTICA SELI U ITALIJU ILI NA OTOK: / Žele ga dva premierligaša i jedan talijanski velikan

Image
Foto: AFP

Igrač koji je za mlade selekcije Hrvatske odigrao 48 utakmica više nije imao strpljenja čekati poziv u dres "vatrenih".

10.1.2018.
19:20
AFP
VOYO logo

Odlične igre hrvatskog nogometaša s BiH putovnicom Joze Šimunovića (23) u dresu Celtica nisu prošle nezamijećeno i mladi branič dobija sve više ponuda.

Na listi klubova koji žele bivšeg igrača zagrebačkog Dinama su engleski premierligaši Burnley, Newcastle United i Crystal Palace, te talijanski velikan Lazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija ili Engleska?

Engleski mediji prenose kako je Burnley već započeo pregovore oko prelaska iz Celtica u njihovu ekipu, međutim Talijani navode kako je Šimunović sve bliže Olimpicu. Lazio će u idućim danima ostati bez Stefana de Vrijsa koji je između Barcelone i Intera pa im hitno treba zamjena u zadnjoj liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su za Šimunovića spremni platiti oko devet milijuna eura, pa će Lazio morati platiti više ukoliko ga želi angažirati.

Šimunović je iz Dinama u Celtic preselio u ljeto 2015. godine za 7,5 milijuna eura. U srpnju prošle godine Šimunović je odlučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Igrač koji je za mlade selekcije Hrvatske odigrao 48 utakmica više nije imao strpljenja čekati poziv u dres "vatrenih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo