LALJAK NOVI PREDSJEDNIK UDRUGE KLUBOVA HNL-A / Sezonu otvara dalmatinski derbi

Image

Na sjednici Udruge klubova Prve HNL u utorak održan je ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova za sljedeće prvenstvo temeljem kojih se određuje raspored odigravanja.

21.6.2011.
15:45
VOYO logo

Na sjednici Udruge klubova Prve HNL održan je ždrijeb, koji je odredio da će novo prvenstvo 19. srpnja na Poljudu otvoriti Hajduk i Šibenik, dok će se ostale utakmice 1. kola odigrati četiri dana kasnije, a igrat će Dinamo - Inter, Cibalia - Split, Slaven Belupo - Zagreb, Karlovac - Istra 1961, Osijek - Rijeka, Lučko - Zadar i Varaždin - Lokomotiva.

Utakmica Hajduk - Šibenik igrat će se ranije, kako bi Splićani mogli 23. srpnja na svom stadionu ugostiti aktualnog europskog prvaka Barcelonu povodom obilježavanja 100 godina svog postojanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na sjednici je biran i novi predsjednik Udruge. Na to je mjesto jednoglasno izabran direktor Intera iz Zaprešića Branko Laljak koji će zamijeniti Roberta Markulina iz Slavena Belupa kojemu je istekao dvogodišnji mandat. Branko Laljak do sada je uz Roberta Špehara obnašao dužnost dopredsjednika Udruge. Na mjesta dopredsjednika, koji su ujedno i zastupnici u Skupštini HNS-a, izabrani su Robert Špehar i Robert Markulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo