IDEALAN ZA TVRTKE / Savršeni spoj teretnog i putničkog vozila

Image
Foto: Fiat

Fiat u svojoj paleti proizvoda ima tržišno moćan adut. Doblo Combi je nudi savršeni spoj za tvrtke jer spada u teretno vozilo, ali se može koristiti i kao putničko te time otvara brojne mogućnosti.

22.8.2012.
10:35
Fiat
VOYO logo

Doblo Combi je novo vozilo iz Fiatovog programa. Kako se radi se o vozilu N1 homologacije, što znači da spada u teretno vozilo, vrijednost PDV može se odbiti kao pretporez, pa je time vrlo zanimljiv tvrtkama kao porezna olakšica.

U realnosti, međutim, to vozilo ima 5 sjedala (Doblo Panorama) i samo je žicom ograđen teretni od putničkog prostora, što mu daje još jednu dodatnu dimenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S modernim motorom 1.6 JTD sa 105 KS, Doblo razvija maksimalnu brzinu od 184 km/h te ima prtljažni prostor od 750 litara.

Veliki interes, prvenstveno tvrtki koje prepoznaju ovo vozilo, nagnalo je uvoznika Autocommerce da poveća narudžbe ovog modela koji je sve traženiji na hrvatskom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ista je stvar i s još jednim modelom ovog uvoznika - Grand Cherokee, čija je najprodavanija verzija s motorom 3.0 V6 JTD sa 241 KS u verziji LIMITED. Prvotni plan od 30 komada u ovoj godini već je premašen s narudžbama od svibnja te je za očekivati dvostruko veću količinu od planirane za 2012.

Cijene za Grand Cherokee se kreću od 57.000 do 64.000 eura i očito je dobra kombinacija redizajniranog modela sa Fiatovim MULTI-JET ubrizgavanjem goriva, koje smanjuje emisiju ispušnih plinova te povećava snagu motora za 2 posto, doprinijela dobrim prodajnim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo