Sandra progovorila: 'Balić je čuo kako me vrijeđa!'

Sandra Perković se priprema s novim trenerom za novu sezonu, a naša sportska heroina konačno je odgovorila na pitanja o razlazu s bivšim trenerom Ivanom Ivančićem.

25.3.2013.
21:07
VOYO logo

"Ja ću njega uvijek pozdraviti kad ga sretnem. I poštovati ga kao trenera. On mi je pomogao da budem savjesna, odgovorna. Imala sam ja to u sebi, nije on to izmislio. U mojim očima će uvijek biti trenerski top topova. A kakva je osoba, to nije bitno za ovu temu", rekla je Sandra i na pitanje o Ivančićevim tvrdnjama da mu nije davala dogovoreni postotak od nagrada rekla:

"Možda se njemu nešto okrenulo u glavi, možda je zaboravio, ali primanja koja je imao zato trenira mene bila su iznimno visoka. Tri puta veća nego moja mjesečna primanja. Sve smo dobivali jednako. Sponzore koje sam si sama našla, ili menadžera nemam potrebu davati nikome. Ne možeš sjediti kod kuće i naređivati da će ti novci dolaziti. 100% sam bila korektna prema njemu, dajem ruku u vatru za to. Nitko tko je surađivao sa mnom nije ostao zakinut."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivančić je govorio kako je Sandra lijena. Perković nije ostala 'dužna'.

"Ja imam 23 godine i kad bi moja glava od 1. listopada do 1. rujna, dakle 11 mjeseci, bila fokusirana na jednu stvar, sutra bih mogla odmah u ludnicu. Ako odem van dan prije mitinga, neću nikome napakostiti osim sebi. A želiš li sebi napakostiti? Naravno da ne želiš. Jer postoji savjest. Ne bih postala ovo što jesam da nisam takva kakva jesam. Meni je u nedjelju odmor, zašto ne bih mogla u subotu otići van do 1-2 i odmarati se u nedjelju? Ne idem van tijekom tjedna i ne idem od 1. travnja do 1. rujna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, priče o lijenosti ne stoje?

"Na stadionu sam bila od 10 do 12.30, pa od 16.30 do 19.30. Ako to rade lijeni ljudi, ne znam kakvi su onda radišni? Oni su valjda od 8 do 8 na stadionu. Ne, ja nisam lijena. Ta riječ me vrijeđa. Ako sam ja lijena sa 69,11 metara, što onda radi Nadine Müller koja je bacila 68? Ili bilo koja druga? One spavaju po cijeli dan?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijske uvrede od strane Ivančića proteklih mjeseci joj nisu previše smetale.

"Ne. Čula sam ja puno gore riječi od njega. U živo. I puno prije OI. Samo sam bila previše fokusirana, nisam dala da me bilo što omete od mog cilja", a u razgovoru za Sportske novosti je potvrdila i famozni sukob dan prije finala OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, u Olimpijskom selu. To je čuo i Ivano Balić, koji je stajao kraj nas dok je trener vikao na mene i vrijeđao me. Ali meni je samo prolazilo glavom, 'sutra je tvoj dan, ne slušaj ga'. Joj, svašta bih mogla reći, ali ne da mi se vraćati na staro. Ova je priča je gotova. On je rekao svoje, ja sam rekla svoje i zatvorimo to zauvijek. Želim gledati naprijed..."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo