Sporni pozdrav / Ruski nogometaš otkrio razmjere bijesa: 'Htio sam Vidu zakucati u pod'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Nisu znali što rade', protumačio je Dzjuba situaciju u kojoj Domagoj Vida i Ognjen Vukojević slave uz pozdrav 'slava Ukrajini'

23.7.2018.
21:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Artem Dzjuba, napadač ruske reprezentacije i Zenita, u razgovoru za službene web stranice kluba otkrio je pojedinosti vezane uz kontroverzu koju su na Svjetskom prvenstvu načinili Domagoj Vida i Ognjen Vukojević pozdravom "slava Ukrajini".

Hrvatski dvojac je nakon četvrtfinalne pobjede nad Rusijom slavio uz pozdrav ukrajinske vojske, a ruski je igrač bio toliko ljut da je zamalo fizički nasrnuo na Vidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam ljut zbog onoga što su napravili Vida i Vukojević. Potpuno su nas iznervirali. Prva reakcija mi je bila da istrčim iz autobusa i zakucam Vidu u pod", rekao je Dzjuba, pritom pohvalivši sjajnu igru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Na svu sreću, Rusi su zadržali zdrav razum. "Situacija se smirila. Hrvati su se ispričali i više nismo imali potrebu ljutiti se na njih. Nisu znali što rade", protumačio je Dzjuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ognjen Vukojević napustio je stručni stožer reprezentacije nakon što se pojavila videosnimka spornog pozdrava, a Domagoj Vida bio je pod istragom FIFA-e, na koncu prošavši s upozorenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo