AKADEMIJA BALIĆ-METLIČIĆ / Rukometni Kids Day

Image

Rukometna akademija Balić-Metličić, koju su u Splitu utemeljili Ivano Balić i Petar Metrličić, u utorak je organizirala Rukometni Kids Day (Dječji dan).

20.1.2009.
13:12
VOYO logo

Rukometna akademija Balić-Metličić, koju su u Splitu utemeljili hrvatski reprezentativci Ivano Balić i Petar Metrličić, u utorak je u sklopu promocije Svjetskog rukometnog prvenstva organizirala u dvorani na Gripama Rukometni Kids Day (Dječji dan).

Dječaci i djevojčice ove Rukometne akademije, te iz rukometnih klubova sa splitskog područja igrali su mini rukomet, odnosno rukomet na jednoj polovici igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić je izjavio kako za njegova djetinjstva, kada se počeo baviti sportom, nije bilo manifestacija kojima bi se djeca privukla rukometu.

"Stoga smo Metličić i ja odlučili utemeljiti Rukometnu akademiju kako bi se kroz nju rukomet, ali i sport uopće, približio djeci", kazao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metličić je izjavio kako je ponosan što je kroz akademiju, koju je prije dvije godine utemeljio sa Balićem, do sada prošlo više od 300 djece.

"Želimo omogućiti djeci bolje uvjete treninge, nego što smo ih imali mi koji smo počinjali igrati rukomet u Splitu na betonu", kazao je Metličić, dodavši kako on i Balić kada god su u mogućnosti posjete djecu u akademniji i da uživaju družiti se s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometna akademija Balić-Metlićić, također u sklopu promocije Svjetskog rukometnog prvenstva, organizirala je i "Turnir nada" na kojem je sudjelovalo osam rukometnih ekipa iz Hrvatske, BiH i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo