Otkriven plan: Lacković je prekrižen, uskoro zbogom i Voriju

Uoči nastupa hrvatskih rukometaša na EP-u u Danskoj vijest kako Blaženka Lackovižća neće biti među Kaubojima potresla je rukometne fanove.

10.1.2014.
18:48
VOYO logo

"Zar netko zaista misli da je Lackovića netko namjerno otjerao? Nije to bila lagana odluka za stožer, ali situacija s njim je takva da nije sto posto spreman. Nažalost, da se same igrače pita kada žele prestati oni bi svi igrali do 45. godine", otkrio je prvi čovjek hrvatskog rukometa Zoran Gobac i nadodao:

"Neki dan sam razgovarao sa Balićem i Metličićem i rekao sam im da su vrata Saveza za njih uvijek otvorena. Evo, bit će posla i za Vorija koji će prestati igrati za dvije, tri godine. Ne vjerujem da će igrati nakon Rija", naglasio je Gobac za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je Gobac kako bi i rukometaši, jedna kao i nogometaši, uskoro trebali dobiti vlastiti kamp.

"U dogovoru s gradom odrekli smo se lokacije na Sveticama i prihvatili da se rukometni dom gradi uz Arenu, na Laništu. Jer, da bi Arena ubuduće bila domaćin velikim sportskim natjecanjima mora imati uz sebe jednu manju dvoranu koja bi mogla primiti 3500 gledatelja", rekao je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.vecernji.hr/rukomet/lackovica-nismo-namjerno-otjerali-a-da-se-igrace-pita-oni-bi-igrali-do-45-914471

Iako se očekivalo da će Slavko Goluža danas objaviti konačan popis igrača na koje računa na Europskom prvenstvu, to se nije dogodilo. Hrvatski izbornik odgodio je tu odluku i u Dansku će povesti 18 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši na put kreću sutra, a prvenstvo počinje u nedjelju.

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u skupini D sa Švedskom, Bjelorusijom i Crnom Gorom, a prvu će utakmicu igrati u ponedjeljak protiv Bjelorusije. Tada će i izbornik Goluža odlučiti koja dvojica su višak. Ipak, tijekom prvenstva može promijeniti najviše tri igrača, no to moraju biti igrači s prvotnog popisa na kojem je 28 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis putnika u Dansku:

Vratari: Ivić, Losert, Alilović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijeva krila: Štrlek, Ninčević

Desna krila: Čupić, Horvat

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevi vanjski: Slišković, Mandalinić, Bičanić, Gojun

Desni vanjski: Kopljar, Buntić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srednji vanjski: Duvnjak, Valčić, Vuković

Pivoti: Vori, Musa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo