ZLATKO SARAČEVIĆ BIT ĆE POKOPAN SUTRA: / 'Molimo sve da se pridržavaju epidemioloških mjera'

Image

U zgradi Hrvatskog rukometnog saveza brojni su se jučer poznati upisali u knjigu žalosti, a u Koprivnici su se igračice Podravke okupile ispred dvorane u kojoj ih je Sarač vodio gotovo tri godine

24.2.2021.
12:41
VOYO logo

Legendarni hrvatski rukometaš i trener Zlatko Saračević bit če pokopan u četvrtak, 25. veljače u 15 sati. Pogreb će se održati u Aleji hrvatskih velikana, na zagrebačkom groblju Mirogoj.

"Molimo sve koji će doći na pogreb da se pridržavaju epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitne maske i poštivanje fizičkog razmaka", poručio je Hrvatski rukometni savez u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometašice se oprostile od trenera

U zgradi Hrvatskog rukometnog saveza brojni su se jučer poznati upisali u knjigu žalosti, a u Koprivnici su se igračice Podravke okupile ispred dvorane u kojoj ih je Sarač vodio gotovo tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u dvorište ispred dvorane ušlo vozilo s posmrtnim ostacima Zlatka Saračevića, čuo se plač koji je najbolje pokazao koliki je utjecaj Saračević imao na rukometašice Podravke i cijelu Koprivnicu.

Jedna po jedna rukometašica prilazile su vozilu i posljednji put pozdravile svojeg trenera, a plač je bio sve glasniji. Kada su se zatvorila vrata vozila, ono je krenulo prema Zagrebu, a rukometašice su ga ispratile pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo